O nas
539
page-template-default,page,page-id-539,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

O nas

Začetki poslovanja podjetja Matias 2 d.o.o  (ustanovljeno kot Matias d.o.o) segajo  v leto 1992, ko so ustanovitelji podjetja izkušnje iz športnega udejstvovanja in življenjskega izobraževanja prenesli v trgovinsko dejavnost. Podjetje se od ustanovitve ukvarja z veleprodajo in je generalni zastopnik  več svetovno priznanih blagovnih znamk s področja opreme za šport in prosti čas. Naše glavno tržišče je Slovenija in trgi bivše Jugoslavije.

Pregled blagovnih znamk in proizvodov, ki jih distribuiramo  dobite s klikom na ikone na tej spletni strani.

Opremo, ki jo zastopamo najdete v najprestižnejših športnih trgovinah. Že vrsto let uspešno sodelujemo z največjimi prodajalci športne opreme na naših tržiščih, kot npr. verige športnih trgovin Hervis in Intersport. Spisek vseh  trgovin, kjer lahko nabavite opremo ki jo zastopamo, najdete na tej spletni strani  (PRODAJNA MESTA)

Za nasvete in pojasnila o nabavi opreme, smo vam v podjetju vedno na voljo. Kontaktirate nas lahko tudi glede izdelkov, ki jih v maloprodaji ne najdete, glede servisa  ( Dynastar—ročna obdelava in servis smuči)  in vzdrževanja opreme, prav tako pri nas dobite informacije o akcijskih ponudbah, razprodaji opreme iz zalog  (glej rubriko POSEBNE PONUDBE; AKCIJE),  ter predstavitvah in možnostih testiranja opreme  (Dynastar, Leki).

V podjetju izvajamo tudi izdelavo in prilagoditev vložkov za športna obuvala po programu SIDAS.

Podjetje od leta 1999 posluje v lastnih prostorih na Špelini  ulici 1 v Mariboru, kjer ima tudi svoje skladiščne prostore.

 

KDO SO OSEBE, S KATERIMI LAHKO KONTAKTIRATE:

Matjaž Kranjc (direktor), Vesna Sevšek (vodja prodaje, oblačila), Maja Gričar (finančne zadeve, Mikasa), Branka Šušteršič, Matjaž Vrecl, Tjaša Planinšek, Aljaž Jurša  (SIDAS), natančnejše podatke najdete pod KONTAKTI. Vsi člani omenjene ekipe imajo bogate izkušnje s področja športa in se redno udeležujejo predstavitev opreme in izobraževanj proizvajalcev.

Delovni čas—vsak delovni dan med 8.00 – do 16.00  (petek 15.00)

 

S KOM SODELUJEMO in REFERENCE

Naše podjetje že vrsto let sodeluje s Smučarsko zvezo Slovenije, sponzorira naše najboljše tekmovalce in člane slovenske demonstratorske vrste, prav tako pa sodeluje s smučarskimi zvezami držav bivše Jugoslavije in njihovimi športniki.

S smučarskimi palicami in zaščitno opremo Leki  tekmuje večina naših najboljših alpskih smučarjev: Žan Kranjec, Filip Flisar  (ski kros), Meta Hrovat, Ana Bucik, Maruša Ferk, Neja Dvornik, Tina Robnik, Klemen Kosi, Martin Čater, Miha Hrobat in vsi najboljši hrvaški smučarji. V svetovnem merilu pa Leki opremlja 70%  smučarjev, ki se uvrščajo med prvih 30 tekmovalcev v svetovnem pokalu.

Naši dolgoletni partnerji so tudi športni klubi in društva, ki se obračajo na nas zaradi nasvetov o opremi in pogojih nabave.

Z opremo za zaščito smučišč in opremljanje prog italijanskega proizvajalca SPM opremljamo številne smučarske centre prav tako pa s to opremo sodelujemo z organizatorji smučarskih tekmovanj najvišjega svetovnega ranga (Zlata Lisica).

Izpostavit  je potrebno  sodelovanje z Odbojkarsko zvezo  Slovenije, kjer smo s proizvodi Mikasa  ekskluzivni dobavitelj žog in oblačil.

Žoge Mikasa so zelo uveljavljene tudi v futsalu in vaterpolu (ekskluzivne žoge LEN). Svetovno gledano pa so žoge Mikasa ekskluzivne žoge za vsa tekmovanja v odbojki in odbojki na mivki v okviru FIVB in CEV, ter na Olimpijskih igrah.

Matias 2 d.o.o.  daje vse večjo pozornost  ponudbi vrhunske kolesarske opreme, in opreme za  pohodništvo in nordijsko hojo  in » trail » teku, ki je v zadnjem času zelo popularen tudi v Sloveniji.